Friday, 30 December 2011

PHOTOSHOP (^_^)


hello, hello hello.... korg dgr x I panggil nieyh.. hehehehek... Now ngah cuti mid term break for Uitm student kan, so mesty rmai gilark yg kuar gy shopping, hangout, n bla bla bla.... 
But me ? Nak kuar cm ne erk kalo assignment belambak tahap gaban..ops ! hehehe...

Okeyh baru2 nieyh aku berjaya menyiapkan satu assignment yang aku rase baru lagy lah an dlm bidang aku.. eleyh adah ! poyo lah ko .. baru satu siap kecoh macam ayam lah.. hehehe... 
Nak thuw assignment ape ? Ha ni cek nak habak mai... Cek kene wat anything that can be print in A4 paper... ANYTHING ! 

Agak pening nye di situ... hahaha.. ! Rmai yang aku tngok nak wat cover novel but for me, i nak try yg baru...
After discuss wif my cousin SYAKIRA, I decide tok wat cover magazine yg title nye direka or ? diciplak from mane2 ayat.. heheheh... "FASHION CLICK" Comey x tajuk ni... hehehe

Okeyh as all of u know, kalo cover magazine kebanyakannye mestylah ade model rite ? So, model for my cover is SYAKIRA, IMA n also myself... eceh promote diri sendiri jerp ni...
Background ? Ha, EIRA choose train background... Nice n simple ... when i put the three model inside the backgound, WOW ! it looks nice n so sweeet .... Wah ! puji diri sendiri plak....





Ha nilah dye hasil keje assignment aku...
For this moment, aku rase agak teruja n kagum lah...
Eh Syuhadah, org len dah pro lame lah ngan photoshop nieyh...
Eh bialah, aku bru je nak berjinak-jinak.. x salah kan... !

Eh marah plak.. hahahah..... after nieyh aku try siapkan assgnment yg len but aku rse x sempat lah kowt.. tngok je lah esok nak blek but langsung x sentuh pape pasal assgnmnet... haiyo !...

K lah geng ! Mase tok smbung wat keje ... keje ke ? or movie ? hahahaha... 
Bye !






3 comments:

myra azraff said...

wah,cantikla..:D
teringin nak jadi mcm akak..
den suka photoshop2 nih..hhheee

Nur syuhadah Miskon said...

Tq myra azraff....
ni assignment akak... hehehe.... first time wat.. but memg best.. hehehe... kalo suke, ty install la software dye... hehe :)

myra azraff said...

dah lame install dah,sampai tergila2 dgn bende alah ni..muahaha