Wednesday, 30 November 2011

THANKS AINUR ^_^

 Hye korg2 semua .... rase nye macam dah lame giler arh aku x update blog nieyh.... al-maklumlah sem dah pown bermula so for sure busy ckit  ..... Ni pown baru je pulang eceh ! dari kelas ... 

Actually entry kali nieyh dah lama aku nak tulis tp asik busy manjang so x sempat plak... oh ye ! sebelum aku terlupa ... Name AINUR yang aku mention dalam title uh : Kawan aku ! Senang cite kawan baik lah, satu kepala, satu otak, satu pangai... n bla bla bla ... hahahah ...

Nak twu ape story disebalik ucapan thanks uh ? ha ! lets read my story here ^_^

Last week : Saturday , AINUR ajak aku join family dye gy holiday ... kt mane ? Di negeri yang penuh bersejarah... MELAKA .. yes ! thats right....
kiteorg gerak by bus from segamat to melaka at 12.30 pm on LAst Saturday ... 

paham2 je lah kan kalo nek bus memg keje tido je lah kan.. hahahahaha... sepanjang perjalanan aku cume melihat pemandangan n tido .. zzzzzz ! nothing interesting yang boleyh di buat kalo duk dalam bus... 

Abang AINUR yang dye panggil ANGAH amik kiteorg kat MELAKA SENTRAL n then trus gy TANJUNG SAMUDERA CONDO ... anak dye sungguh lah comel.... 




ADAM SYAKIR.....

AKtiviti pertama kiteorg wat malam uh just keluar makan malam tepi PANTAI PUTERI ... udara yang cukup menyegarkan ... hahhahahaha ....  lauk uh macam biase lah TOMYAM , IKAN STIM , SOTONG , TELUR DADAR n memacam lagy ... ha ! Terliur lah tu... hehehehhe ! 

Keesokan pagy, kiteorg together2 turun mandi kat swimming pool ... boleyh tahan cantik lah gak panorama sekitar situ ... nak tngok pic ke ? 




Ha ni lah swimming pool yang aku maksudkan uh... tp ni pic aku amik dri atas bilik lah kan... sweet giler kan....!!!

Aku just lepak ngan ainur.. perangai ! macam pandai je kan nak berenang ... poyo2 jerx... hahahahahah !!!

Sorry la coz aku x pat lah nak tunjuk pic kiteorg kat swimming pool uh kan... MALU !!!! 

gedix no ! hahaha





Lepas bersiap-siap segala , kiteorg pun memulakan perjalanan ke bandar melaka....
kiteorg singgah kat satu tempat ni di mana eceh ! banyak giler kereta kuar masuk.. so, kiteorg pown nak thuw lah apa yang ade kat situ... Rupe-rupanya kat situ ada pameran Kapal Selam ... Sungguh lah besar ....


Ni pic belakang kapal selam uh... besar sangt kapal selam ni sampai x muat kemera kiteorg.. hahahahah... 

tengah2 amek pic, aku n ainur terpikir macam mane lah dyeorg boleyh letak kapal selam besar gedabak macam ni... bape berat lah bende alah nie  kan !!! 

tp mcm biase lah kalo tempat uh bru agy dibuka mestylah free kan but aku yakin after tempat ni dah di baik pulih mestylah dikenakan charge kan !

Btw nice to see kapal selam nieyh ... n agak kagum lah dari segi seni bina dan ukiran dye... sungguh pergh ! x tahu lah nak ckp ape kan... hehheehehe ! so kalo korg nak tngok sendiri dtg lah kat Pantai Klebang kalo x silap lah ...


Okeyh finish pasal kapal selam.... jam dah menunjukkan waktu tengah hari dan perut2 kami semua sudah pown mula berirama.... Budget nak makan asam pedas kat Kota Laksamana but aku terlupa lak jalan nak gy ke sana ..... So kiteorg just makan kat kedai tepi2 jlan... heheheheh !

After solat kat Masjid yang ade kat Pulau Melaka uh, kiteorg ke destinasi seterusnya iaitu WILDLIFE.... Wildlife ini baru je di buka hari sabtu 26/11 .... bayaran masuk adalah RM20 dan masa pertunjukkan hanyalah selama 1 jam .... Nak thuw ape yg menarik kat dalam nieyh ??? kat dalam ni diadakan pertunjukan haiwan mcm sea lion, burung kakak tua, ular n memacam agy...

Kalo korg nak thuw, time pertunjukan ular uh, member aku AINUR dipanggil untuk menjadi sukarela dalam acara dyeorg uh.... nak thuw ape yg ainur kene wat ? Dye kene pegang 3 or 4 ular dalam satu masa yang diletakkan kat badan dye... huhuhuhu.... mesty geli kan AINUR ? 



Sorry agak gelap sikit... ha ! ni lah pic Ainur time dye kene panggil gy kat depan .... Aku punye lah gelakkan dye amik ko sekali aku pun kene panggil untuk acara ape nth name game yng selalu org sarawak main uh.. yang aku thuw dye guna buluh.. hehhehe .. tarian kowt.. watever lah.. !


Ha sampai terkepit2 kaki aku kat buluh uh... tp sumpah uh kenangan best lah kan coz x penah2 kene main tetibe lak kene panggil... agaklah janggal and agaklah malu kowt... huhuhuhuhu.....

Sebelum kiteorg balik uh, kiteorg sempat agy lah snap pic ngan Singa laut... walaupon singa laut uh x nak pandang kamera ^_^... malu lah uh.... 


comel kan singa laut uh.... dye baru je berusia 8 bulan kalo x silap aku so dye agak takut tok jumpe org ramai2 .... alahai cute nye.... 


Ni lah Pic aku n AINUR uh... comel kn dye..hehe !
shuhttt.... jgn gy thuw dye kang nnty bangge lak.. hehe....

K thats all yang kiteorg wat time holiday uh n aku enjoy cuty ngan dyeorg sume ^_^

p/s : to AINUR really2 thanks coz bwk kawan ko yg keseorangan ni jalan2 n please say thank to your parent coz treat me everything during our vacation.... THANKS A LOT DEAR :)


Thursday, 24 November 2011

HANG OUT WIF MA FWENZ

Hari ini kelas kul 8 memg dah batal so aku just siap tok pegy kelas kul 12 je lah an... best x ! Haha memg semesty nye best lah kan ! Sedng2 aku bajet lah rajin gosok baju nak gy kelas, tetibe member aku ATIE msg n said " Adah, kelas kul 12 batal.. sebarkan " Yahoo !!!!!! Ini bermakna, hari ini aku langsung x de kelas ...
ape lagy ... Segamat mali wooo... hakhak...

Aku , Fad n Atie still siap coz kiteorg plan nak gy Segamat .... Nak mencari barang n menghabiskan duet ... baguskan.. hahaha.... Tempat pertama kiteorg gy ... BUS STAND SEGAMAT ... Hantar member aku WAWA n MIERA .. then proceed to AL-IKHSAN sje suke2 nak tngok kasut ...

Member aku yg sorg niwyh ATIE dari ary uh agy teingin bona nak mkn spagetti tp tetibe lak td tukar plan ajak makan nasi ayam mustafa... Nasi ayam dye perghhhh THUMBS UP !



HAha ni lah rupe nasi ayam uh. .. but really sorry dah tinggal separuh bru teingt nak mek pic ... 
Dalam banyak2 nasi ayam kat segamat nieyh , ni lah yg terbaek ...

Then kiteorg proceed lah gy jenjalan kat Giant , mencari2 baju n barang yang boleyh di makan ....
ATIE n FAD teingin plak nak makan Strawberry ... Atoi kawan2 aku nieyh.. Kempunan nye... Alolorh Ciannye ... HAhaaha....




Muka bapak heppy kan ko ATIE dapat makan Strawberry .... masam2 pown ko men telan je kan ... hahahaha.... bgus tol kawan aku ... x membazir kan ! Hahaha .... Its up to korg lah jnjy enjoy kuar ari nieyh....

Enough utk makan2 ... utk lepaskan gian , aku ajak atie gy karaoke kat Niwana je pown ... 1 hour for 
RM 12 ... 

Korg2 enjoy x kuar ngan aku !!!! ?

Monday, 21 November 2011

FIRST DAY =D

Hari ini first day untuk this sem... Awal pagy lagy dh de class... IMD 252.. code utk dis sem... as usual, fist day memg x de bende sngt nak belajar ... just kenal2 ngan lecture jep ... so bored .!

But one thing yg aku happy coz dpt jumpe member2 balik after sebulan cuty sem .. heheheh... mcm biase kalo jumpe mestylah amic pic kan !

Ha nah ! pic kiteorg .....


sweet sour kan !! hahahahha  ....  so nothing lah happen today..
kalo ade pown x penting tok diceritakan...
hehehhe biarlah rahsia ....

k lah guys .. nak tngok bola... 
chill out.. hehehehehe

=D 

Sunday, 20 November 2011

BACK TO STUDENT LIFE ^_^

Hye !!!!!
Skunk nieyh aku dah berada kat UiTM Segamat... nak kate sedyh uh memg sedyh giler lah kowt coz 
pas ni for sure memg kene study hard agy tok naikkan pointer....

Esok, ISNIN 21 Nov 2011 segalanya bakal bermula...
Aku bakal kembali kepada kehidupan ku sebagai seorg mahasiswi di sini....
Adush ! sungguh malas bile memikirkan sume nieyh.. but for success i will do anything and everything to get it....

For ur information, aku dpt bilik lama.... n room mate yg lame... NURUL AZWA ZAINAL.... & aku gak dpt junior bru...  2 2 part 1 .... So boleyh buli... heheheh.... x de lah.. just joke...

Rasenye x de bende agy kot aku nak cite kat korg sume kan ... I just miss my mom n dad jerp.... 

p/s : hope azam baru sem nieyh bakal berhasil... hehehhehe

Friday, 18 November 2011

PUTERA AYU (^_^)

Hai u alls... (gedix nye) ... Maklumlah ari nieyh aku terlebyh happy plak....
Ha sudah semestinye kan korg tertanye2 why lah minah senget ni happy kan !......
Actually mlm td my 3rd sis RUZIAH MISKON & her husband SHAHRUL ANUAR 
belanja kiteorg stu family makan kat PUTERA AYU... ha putera pown ade yg ayu bukan puteri je aw.. he !

Kebiasaannya sebelum aku masuk balik ke U pada setiap awal sem, my sis or brother akan belanja kiteorg stu family makan kat luar.. tu merupakan satu aktiviti yang cuba kami lakukan tok merapatkan
 lagi hubungan sesama ahi keluarga.. ye lah kan ! Masing2 sibuk ngan business,
ngan keje study n memacam agy sampai kan kengkadang uh susah
nak nampak batang hidung kat rumah.. heheheh...!
so, ngan cara nieyh je lah kiteorg dapat
merapatkan hubungan sesama kami....



So, ni lah dye rupa restoran Putera Ayu uh... cantik kan..! Restoran nieyh pernah di kunjungi oleh "Jalan-jalan cari makan".... Ia terletak kat Padang Jawa jerx... so, kepada penduduk yg duduk berdekatan situ ha, sila-sila mendatangkan diri anda ke restoran tersebut... x salah kan untuk kita mencuba ...
Tp... makanan dye memg SUPERB lah kan.. i like dye punye Tomyam.. memang the best lah kan....

As a youngest sister in my sibling, i really feel happy n grateful coz i have the best parent n sibling in my life....
I hope one day I can treat them like my sis n brother do... and I promise I will study hard n get the best pointer in my study....
That's my promise !!!!!!!!!!!

P/s : Thanks again to my mum, dad, sis n bro !!!!
You are the best lah !!!



MY LOVELY LITTLE BOY ^_^


Khamis bru2 nieyh... keputusan UPSR telah pown di umumkan.. so, my sis n my aunt bwk lah anak2 mereka ke sekolah.. Muhammad Haziq Danial & Irsyad Mustaqim... 
Kebetulan plak, ari uh juga diadakan majlis
penyampaian hadiah kat sekolah
dyeorg nieyh...

Aku n Nurin plak di tugaskan untuk menjaga Danursya Dobi sepeninggalan kakak ku sorg uh... heheheh.... Tunggu punye tunggu.. akhirnya dorg pown balik... aku diberitahu yg anak buah aku Danial ,
mendapat 4A 1B for UPSR n Jaid Jidan for PSRA... Alhamdulillah...
Akhirnya dye berjaya mendapatkan keputusan yang
bagiku amat memuaskan untuk tahap umur
seperti mereka.....

So... kat bawah nieyh aku ade sertakan pic my lovely little boy (Danial) yg sedang memakai pakaian ala-ala graduasi lah konon kan.. ! hehehhe....



Handsome kan... ! eleyh2.. hehehehhehehe...
Really hope yg dye akan terus berusaha dalam mencapai kejayaan seterusnya mencapai cita-cita yang dihadapi...

p/s : to those parent yg anak dyeorg kurang bernasib baik, bersyukurlah atas apa yang diperolehi n hargai lah usaha anak2 korg uh k.. jgn sesekali blame dyeorg atas ape yg terjadi... As a student, aku thuw bukan mudah untuk mencipta kejayaan ... perlukan usaha yang lebih untuk capai ape yg kite hadapi kan... ! So raikan anak2 korg uh okeyh agar nnty kelak dyeorg akan lebyh bersemangat untuk belajar...

chill out !!!


Wednesday, 16 November 2011

PPAS ???!!!!

Okeyh bertemu kite kembali ke dalam dunia SYUHADAH IS ONE NAME .... heheheh ! Mesty korg pelik en nape lah minah ni nye entry colourful lak... hehehe .. ok.. ! Kali ni aku nak bercerita mengenai perkara yang telah aku lakukan sepanjang pagi td... 
Actually, aku dh lame giler plan nak bwk anak2 buah... 
n adix sedare aku gy PPAS nieyh... But asik bsy 
memanjang kan.... !!

PPAS uh ape ? Aik ! x kan x thuw kowt.. mustahil2... hehehehe... kepada org yg duk selangor uh, kalo korg x thuw PPAS uh ape, rugi besar uh.. Joking 2... Ok ! PPAS stand for 
Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor...
PPAS nieyh bru je berpindah ke 
seksyen 13...

memandangkan anak buah aku yg first Muhammad HAziq Danial n Irsyad x pat nak ikowt, so aku bwk je lah 4 org kanak2 ( Nurin, Batrisyiah, Ilyas & HAikal ) di temani oleh cousin aku lah sape agy... 
NUR SYAHIDAH ZALANI... smapi je kat library uh memg bingung lah kan.. ! but guard uh suh bwk dk2 ni gy ruangan kanak2...

Mase first uh rse mcm janggal giler kowt n bosan sngt.. budak2 ni dah tunjuk muka bosan dyeorg lah... but bile thuw je ade lp kat situ, ape lagy berfacebooking lah kanak2 nieyh kan... 
sementara kakak n abg2 berfacebooking, aku lak sibuk melayan si kecik Tisya ni bermain...
Seronok betul dye main kat bwh pokok buatan uh... 


Ha tengok lah gelagat dyeorg nieyh ...happy sungguh gy library ye... but so sorry kite x leyh lelame kat sini... nanty mama n ibu risau.... Walopown kejap je aku bwk budak2 nieyh, but aku puas haty coz dyeorg happy dgn lawatan tu.. hehehe.. x yah gy jejauh kan... dokek yo !

Sebelum blik , aku n syida bwk dyeorg gy makan kat seksyen 2... kesian dh kebulur anak buah n adik sedare aku nieyh.. hehehheeh .! 

...okeyh that's all cite aku hari ni


p/s : kepada semua rakan2 dn ibu bapa, isilah mase lapang anda dgn mengunjungi perpustakaan baharu ini yg mampu memberikan anda seribu macam pengetahuan yang berguna... hehehehhe

Tuesday, 15 November 2011

NANA KAWEN !!



Hye all ! Actually bende ni ops ! Kenduri kawen ni berlangsung pada hari AHAD lepas, but aku busy sngt smpai  x sempat nak update story pasal kawen2 nieyh ... hehehe ! Okeyh, for sure korg sume tertanye-tnye siapakan Nana uh kan ! Nana yg aku maksudkan 2 ialah office mate aku mase aku kerje kat Issagami Sdn Bhd dulu... Umo dye x de lah jauh sngt beza dri aku.. org nye happening n stu kepala lah 
gak ngan aku  nieyh.. senang citer, boleyh ajak jadik kawan lah kan !

Ari uh aku dpt thuw yg dye dah tunang... Alhamdulillah ! Aku sebagai kawan sentiase doakan agar perhubungan dye n tunang dye kekal ... Baru2 nieyh plak aku dpt invitation from her ... dye ckp dye bakal kawen dlm bulan 11 nieyh.. so aku pown punye lah heppy smpai begaduh ngan kawan nak tngok kalender...
Kebetulan tarikh perkahwinan dyeorg time aku ngan cuty sem.. memg cntek lah kan !

So... ari yg di tunggu telah pown tiba... Aku n cousin aku follow kak lata n kak erin gy umah nana... smpai2 jerx nampak nana tngh amik gmbar ngan kawan2 dye kowt.. hehehehe ... camera man pulak tetibe ea suh kiteorg bergambar ngan nana... 

Nana ! Sumpah ko memg cntek giler doh ! Macam puteri lak aku tngok an.. heheheheh... 


Sorry sis ! aku men curik jerx gmbar ko yg nieyh... hehehehe... 
Ha ! kan cntek uh ... Lepas je kiteorg makan , pengantin pown bersanding.. mcm mimpi pulak tngok member aku dah kawen but aku still membujang... Sayang, cepatlah datang meminang.. haha ! Gedix sungguh !!!!

Kiteorg x lame duk kat umah nana coz org semakin rmai.. maklumlah dah menjadi kebiasaan, setiap kali pengantin bersanding je mesty org rmai... yelah kan nak tengok pengantin dua sejoli bersanding di atas pelamin.... Akhirnya, kiteorg decide tok balik umh je...

Sorry sis ! x pat tunggu smpai abis kenduri ... InsyaAllah ade mase lagy kite akan jumpe lagy... aku sentiase doakan kebahagiaan ko dan nizam... 

Sunday, 13 November 2011

RM 232.50 !!!!



Okeyh..okeyh ... korg mesty tertanye tanye kan pehal lak minah nieyh dh lame x update blog dye kan  ! Huh .. maklumlah busy sikit meniaga nieyh.. hehhee... so go on wif the next entry ... RM232.50 !!!! Sudah semesty nye korg tertanye tanye what mean by that right ? MenGonG ke minah ni wat title cum uh kan.. hehehheeh...

K.. Actually aku and cousin bru je abis meniage Jumaat lepas .. Mean that sekarang aunt and uncle yg jage gerai uh... yelah kiteorg dh nak masuk u.. so agak sush sikit nak arrange mase uh ... So, last day hari Jumaat uh kiteorg pown dah bersedia untuk mnerima gaji masing2... 

Ha ! Siap ngan kalkulator bagai tok kire an.. hehehehe... Selepas melakukan pengiraan berulang kali.. tambah tolak darab bahagi di pecahkan segala, akhirnya duit itu pown berjaya di bahagi sama rata kepada dua bahagian... then , jumlah setiap seorg punye gaji adalah bernilai .... jeng jeng jeng !!! RM 232.50 ! Like I mention in the title of this entry !


Alhamdulillah syukur sngt coz akhirnya segala penat lelah kami selama ini membuahkan hasil.. even x banyak but kiteorg really happy coz dpt lah isi masa cuty sem ni ngan perkara2 berfaedah.. ok 2 je yg nak di cite sebenarnya..

Just  nak kongsi rasa gembira ngan pembaca semua ...
TQ

Wednesday, 9 November 2011

ADUHAI MUET ..... MUET .... MUET .... !!!!!!!!!!!!!

Pang ! Pergh pepagy agy aku dah kene bertolak ke SEGAMAT tok daftar MUET uh ! ALONE ! 
9.30 pagy je aku dah bertolak from Shah Alam ... macam2 yang aku nampak atas jalan raya hary nieyh... sumenye amat MENAKUTKAN ! Accident sane sini .... 

Smpai SEGAMAT dalam kul 1.15... Singgah bus stand for SOLAT !  BENGONG ! Aku punye lah tunggu kat bus stand uh kowt2 lah ade bus kuning UITM uh kan.. tunggu punye tunggu ... Bape lame daaa ! Baru teingt kan skunk cuty sem ... BIOL tol ! 

So, dengan aty yg ade sedikit batu nieyh , aku pown nek lah TEKSI ! RM15 terbang ! smapi jerx kat U, lengang gilerx .... Tp pergh SUMPAH nak nanges time uh . Nak thuw ? Coz org len dtg dftar ngan kawan2 but me >? ALONE ... 

After daftar aku pown melangkahkan kaki ku keluar U but stu lgy dugaan .... Kol punye Kol TEKSI, satu pown x berjawab ... AKu nak gy Bus stand nek ape nieyh ! 
But ! Sume ni kuase Tuhan. .. ade akak nieyh ajak nek TEKSI ngan dye... Really Thanks !

Setibenye (eceh ayat ) di bus stand dah kul 3.00 pm ... berlari bagai nak rak semata mata nak beli tiket tok balik kul 4.00 pm...
ADUH ! Dugaan agy ! Kaunter SE SUPER lak tutop ! Mak, Abah cam ne nak balik nieyh !
akak kol ckp yg dye dah bank in duet .. Pergh nampak no aku ni sengkek an ...!
Thank sis ! 

Time uh x yah ckp ar an muke aku cm ne..
dah jatuh air mata nie kenangkan balik umah cm ne nnty !
untuk menengkan haty yg sedyh, aku pown niat nak isi perut yg dri pagy x di isi dgn nasi ....

TAPIIIIIII !!!!!! tengah2 aku amik lauk kat gerai uh , tetibe aku terpandang satu lauk ni yg amat lah penuh dgn hiasan yang MENJIJIKKAN ! LALAT !!!!!! 
Tekak aku rase loya giler nak mampus !
Mengenangkan perut yg lapar , aku suakan sesudu dua ke dalam mulut .. ENOUGH ! 
x sanggup aku nak abis kan !

nak tngok pic aku sedyh plus geli ? hahahaha !



Tepat jam 4.00 pm, aku lary turun kat bwh bus stand tok tngok bus ! mcm yg aku jangke kan ... Bus SE SUPER dah smpai... but aku x beli tiket agy ! Aku nampak cine tiket uh nek kat kaunter ... tanpe pedulikan org ramai yang memandang aku dgn hairan , aku terus lari ikot Cina uh ...

"Aiyo asal bnyk lambat la lu ! " " U mau tiket balik S.Alam ka" "ya lah..." "tunggu2"
dlm aty berdebar2 tunggu cina bengong nieyh..
tngh2 tunggu uh ade sorg abg nieyh dtg .. "Wa mau tiket gy S.Alam " "sorry lah bro tiket ade satu aja tok ini amoy.. dye dtg dulu ma... u lambat sikit.. u try tnya sama itu drebar " 
abg uh menjeling je kat aku... rupe2 ye tiket aku tu adalah tiket terakhir tok bus petg uh ...

Alhamdulillah .... Semua ini kuase DIA yang Maha Kuasa ... Akhirnya perjalanan aku berjalan dgn lancar ....
tepat jam 7.30 pm, aku smpai kat S.Alam ....

Setiap dugaan yg kite lalui pasti ade penyelesaiannya...

"Allah tidak akan menguji HambaNYA melainkan DIA tahu HambaNYA mampu menanganinya "


Saturday, 5 November 2011

WHAT ??!!??!!?

Rase macam baru je dpt result exam mase part 2 tetibe lak dpt thuw yg result part 3 nak kuar... 
mana x tekejut kan ! ye ar.. mase berlalu dgn begitu pantas skali ... 
Result akan diperolehi melalui email or student portal pada 
4 nov 2011 means that Jumaat (semalam) ..

you guys nak thuw x ! sebabkan terlalu takot n berdebar nak tunggu result ,,
aku tertido kat kerusi di ruang tamu ...
sedar2 dah kul 5 pagy.. pergh ! ape agy.. cepat2 aku buka yahoo ! mail tok tngok result.....

check punye check..... JENG 3 !!!! Gedebuk ! Aduh jatuh pulak kali nieyh ...
Walaupun still maintain mcm yg sebelumnya ,,,
namun aku still sedyh coz x pat berikan penambahan 
pada gred aku...
:(

Memang lah rmai yg wish congrate to me but aku rase sedyh gak !!
HEY ! Patutnye ko uh bersyukur lah SYUHADAH ! 
Astaghfirullah ... Alhamdulillah 
i'm really hope next sem i will perform best and improve my gred...
That's my promise MUM DAD !!

To all my fwenz yg dpt DEAN LIST this sem ... CONGRATE... and for the rest CONGRATE TO AND NEVER GIVE UP OKAYH.... Teruskan usaha korg sume.... jgn mudah patah semangat keyh dear..

Ckup lah tok entry kali nieyh .... 

BYE.. ASSALAMUALAIKUM !

Tuesday, 1 November 2011

COPPPS !! REHAT SEBENTAR ... :D


OH MY DARLING "I LOVE YOU" =D

video

Aaj Ke Ladke I Tell You Kitne Lallu What to Do
Aaj Ke Ladke I Tell You Kitne Lallu What To Do
Koi Mujhe Pooche How Are You Koi Mujhe Bole How Do you Do
Kabhi Koi Mujhse Na Kahe Oh My Darling I Love You
Oh My Darling I Love You
Oh My Darling I Love You

Aaj Ki Ladki I Tell You Nakhre Waali Sun Le Tu
Aaj Ki Ladki I Tell You Nakhre Waali Sun Le Tu
Na Mein Poocho How Are You Na Main Bolu How Do You Do
Abhi Yahin Main Kehta Hoon Oh My Darling I Love YOu
Oh My Darling I Love You
Oh My Darling I Love You
Aaj Ke Ladke I Tell You Kitne Lallu What To Do

Roj Milo Chupke Chupke Pyaar Karen Chupke Chupke
Hum Roj Mile Chupke Chupke Pyaar Karen Chupke Chupke
Main Kab Kissi Se Darta Hoon ain To Tumpe Marta Hoon
Main Kaise Yeh Maanon Chal Mera Haath Pakad Le
Lo Haath Padkad Ke Main Bolon Oh My Darling I Love You

Oh My Darling I Love YOu
Oh My Darling I LOve You
Aaj Ke Ladke I Tell You Kitne Lallu What To Do

Achcha To Chalo Pyaar Karen Saath Samundar Paar Karen
Achcha To Chalo Pyaar Karen Saath Samundar Paar Karen
Tere Saath Na Aaoo Main Raaste Main Doob Na Jaaon Main
Pyaar Mein Jo Doob Gaye YAar Wohi To Paar Huve
Aisa Hai To Sun Soniya Oh My Darling I Love YOu
Oh My Darling I Love You
Oh My Darling I Love You
Aaj Ke Ladke I Tell YOu
Oh My Darling I Love YOu
Aaj Ke Ladki I Tell You
Na Mein Poocho How Are You Na Mein Bolo How Do  You Do
Abhi Yahan Hum Kehte Hai
Oh My Darling I Love You
Oh My Darling I Love You
Come On Everybody Sing With Me
Oh My Darling I Love You
Oh My Daling I LOve You