Tuesday, 24 September 2013

KLCC + PAVILLION + PUTRAJAYA (KEGILAAN TERSERLAH)



Assalamualaikumn welcome back readers... adesssh penat nye la nak menyiapkan assignment but lucky dpt gak siapkan.. hehehehe... 

story morry kali ni berkisarkan ttg persahabatan, pertelingkahan, pertembungan dan segala macam ter la... hahahaha.. as u can see, the title and also the pic above already describe and explain what i will like to write down here... 

weekens lepas, aku n the other girls kuar hangout... actually mlm before uh sume pening x thu nak kuar g mane.. smpai tertido kot pikir tmpt nak jalan.. hahaha kelakar la memasing... tapi bila bangun je pagy uh terus capai kata sepakat nak g lepak kat Suria KLCC.. 

seawal pagy yg boleh, aku, ERNA, AZWA, NABILA & FIQA dah pown kuar g breakfast lu kat bukit jelutung... around 12 like that, baru la kiteorg memulakan perjalanan... I'm as a drive as usual but kali ni sedikit kelainan coz aku memandu kete Satria NEo FIQA... so excited plus takot.. kete org kan.. hehehehe

Then we arrive at KLCC dlm lingkungan 1.15 mcm uh la... jalan x payah ckp la kan dye punye jammed... huhu... usha wayang lu kat KLCC tp sume bosan.. decide nak g PAVILLION n tgk cite MALAVITA... sumpah sgt la best.. hehehe...

before go to the next destination, kiteorg sempat la rakam detik2 kenangan bersama2 kat area KLCC uh... nak tgk gelagat kiteorg ? hehehee

 

 


 

nampak kan muke2 si gedik sekelian... standard la bile amik gambar ngan kwn2 kan... start la mule nak posing bagai... sampai kene wesel kot ngan guard.. hahahaha... memacam la keletah...

dah penat posing kiteorg pon gerak ke putrajaya... smpai putrajaya time uh dah senja... gy pullman mik gambar.. nabila boleh plak wat show kat pullman uh.. pergh kiteorg gelak memg mcm x hingt dunia lah kan... pakcik kat sebelah tahan gelak je kot.. hahahaha... 

here is our moment kat putrajaya... 

Tasik buatan + Pullman + Hotel 


 






 

 


 cantik x scenery kat situ ? lagy2 kat area hotel... terasa macam gy overseas plak.. hahahhaa

ERNA, gambar ko awat x byk.. cian asyik jd photographer kiteorg je kan.. but its ok lah, umah ko an kat putrajaya... leyh mek pic sendiri an.. hehehe.. just joke.. 

after maghrib kiteorg makan lu then baru straight balik UiTM... huhu sumpah penat yang teramat sangt... but rasa happy sgt kuar hangout ngan korg sume... dgn adenye penambahan ahli baru ERNA n FIQA lagy mengharukkan suasana... hehehe..

btw thanks kat korg sume sudi luangkan masa bersama2 di hujung minggu. hope ikatan persahabatan ni tidak akan pernah putus... 

I love all of u buddies.. 

bubye






3 comments:

nabilah Diary said...

alololo..omey nye kte

nabilah Diary said...

alololo..omey nye kte

Nur syuhadah Miskon said...

itu la.. memasing comel kan