Thursday, 21 April 2016

24th BIRTHDAY




Assalamualaikum and hye readers....

Entry kali ni just nak share the same story yg every year aku akan update... ha? Ape?
Of course la my birthday.. hahahaha... 

Umur bpe ? Wo 24 sui le.. waahhhh dah tua meyh.. sedar x sedar kejap je usia meningkat..
macam biase.. aku jarang celebrate birthday on my birthday day.. selalunye awal and selepas... 
Why????

Actually my birthday same with my pass uncle birthday.. so kalo tibe hari tu, mesty akan teringat kat arwah.. Mon n dad mmg aku x mengharap la dorg wish sebb aku thu dorg rindukan adik dorg.. its ok for me... hehehe..

Tahun ni punye birthday I celebrate 3 kali.. hahaha..

1st celebration with my company SWIFT LOGISTICS TA SDN BHD
(15.04.2016)

eh x de lah celebrate aku sorg.. hahaha semua yg lahir bulan 4 kiteorg celebrate sekali...




2nd celebration of course la with my family.. hehehehehe...
For family, macam biase dorg punye akal tu luar jangkaan.. ade ke patut potong pizza.. hahaha... aku n azrai lahir same bulan so celebrate je lah sekali.. meh ucu turunkan kepandaian pada abg jerai..hahhaha





3rd celebration is with my new bestie, my colleague, Tan Sue Szean.
Kalo 1st and 2nd celebration tu advance, yg kali ni plak belated birthday. hahaha...

Susan ajak g Secret Recipe.. nak beli Cake katanya... hehehe..

 

          


Sekali tgk muka Susan ni macam Malay people kan.. but she's cute... suke tgk muka dye yg happy go lucky tu... lagy2 bile dye ngntok... hahaha.. funny la you.. but happy to know you... 

So, today lunch treat by Susan.. Thank you dear for make my day..


Now, I already 24th,.. dah cukup besar and matang untuk buat keputusan.. Ramai yang bertanya, "Bila lagi?".. jawabku "InsyaAllah, One find Day".. 

Di usia 24 ni makin banyak dugaan yg dtg melanda and aku perlu kuatkan semangat untuk hadapi semua tu.. Wish me luck.. ahahaha

Ok again, thanks to all yg wish my birthday and celebrate... Really appreciate it..

Bubye..













1 comment:

Unknown said...

Fuyooo..kek pizza