Sunday, 26 February 2012

PRESENTATION YANG SANGAT MENAKUTKAN !!



Hye, lame rase nye x update blog ni kan.. kekeke.. al-maklumlah busy ngan study.. study ke ?? hahah... 
ha, nampak x cartoon atas uh.. menggambarkan ketakutan yang aku alami waktu nak wat presentation sabtu lepas... 

Sabtu lepas, kelas aku kene attend presentation n tunjukkan final projek kat SIR NOR EZAN... memg cuak kot coz x prepare pape lagy2 lecture ni from Quality punye.. so, mesti lah kene tunjukkan Quality assignmnet tu kan.. eceh.. kekeke....

that day, kiteorg satu group decide tok pakai seragam. 3 biru dan 3 coklat... 2 pown after gaduh pasal baju.. hahahah.. kelakar lah... 

Group aku dpt tajuk TEI HEADER.. ape uh ? ntah lah susah nak terangkan.. tp yang penting ade kaitan ngan cataloging lah kan.. x faham ? x yah fahamkanlah.. heheheh.... 

time present uh, hanya Allah je yang tahu betapa menggigilnya tangan kan... smpai kan pegang kertas pown menggigil2... nasib baik x banyak kene soal.. thx SIR...




ini merupakan phamplete yang aku kumpul dan simpan dari group2 present yang lain... comel kan brochure nieyh.. spe kate budak DIIM x kreatif.?. kekekeke....



sempat agy amik pic.. hehehe.... pic ni amik after present... menunjukkan muka lega kiteorg... btw aku kagum ngan dak2 kelas aku yang bersungguh2 menerangkan tajuk masing2.. drpd x faham jadi faham... hehehe... thx to JIM1104C ...

p/s : thx to my group members ATIE, UMAI, FADZ, AIN & MEK.... sebb kerjasama korg, assignmnet yang susah nak mampos ni dapat kite siapkan dan fahamkan.,.. hehehe...



2 comments:

Nur Athirah said...

ele the best presenter nih...

nak sign boleh... :P

Nur syuhadah Miskon said...

the best pown sebab dapat kerjesama daripada korang jugak kan... tanpa kawan2 siapalah hamba ini.. hahahaha///