Monday, 7 January 2013

GAJI PERTAMAKU !



Assalamualaikum n morning u all ! 

Korg sume ape khabar ? sihat x ? skunk ni ramai sgt customer dtg beli panadol, ubat batuk ngan coolfever...  maklumlah cuaca skunk x menentu... kengkadang uh tengah2 ary bute pown ujan lebat kan.. kuase Tuhan tol x.. ? 

Okeyh entry kali ni just want to share happiness yang aku alami mase dpt gaji pertama sebgai ASM kat 99 Speedmart... dari awal2 keje lagy memg aku dah niat tok belanja mak n abah tok gy makan or beli kan adiah tok dorg... so bile dpt je gaji pertama on that day, aku pown ape lagy, ajaklah dorg kuar.. kebetulan aku dgr abah teringin nak makan pizza.. so why not aku bawak gy sne rite... so, kiterg pown pegy lah pizza hut ber3... 

macam biase aku akan amik yg set lah n for sure spaghetti mesty kene ade.. so, aku amek set meal 4 n plus 1 spaghetti n coffee for my dad. berselera sunggu tengok mak abah makan... rse happy sgt coz dpt belanje dorg makan time uh.. actually ni bukan first tiime aku wat camni... tp ntahlah aku rse seronok... macam dah jadi kebiasaan aku dari dulu.. first je gaji even keje mane2 sekalipun mesty nak ajak dorg gy makan.... alhamdulillah tertunai lah kan... nak hantar dorg gy haji, gaji x de lah banyak mane kan... so ukur baju di badan sendiri lah ye bang !

 


 


 


ni lh pic aku, mak n abah mase kt pizza hut.. muke aku memg muke ngantok je an.. keke.... perut mmg x yh ckp lh an.. betapa kenyang nye prut time uh.. hehehe... 

really enjoy this moment.. nnty adah belanje lgy ye mak abah ... 

LOVE BOTH OF YOU... MMMUUUAAAHHHXXX !!!!


1 comment:

syahidah said...

wow! congrats dah dapat gaji:D boleh belanja cousin kau yg tengah sengkek study ni ha. haha *joke* take care dear.keje elok2 meyh.jgn nakal2 :P