Monday, 7 January 2013

POSTING + NEW YEAR 2013



Assalamualaikum n hye everybody...

HAPPY NEW YEAR 2013 !!!!

wah lambatnye aku wish n update pasal new year ni.. nampak no ketinggalan dek zaman ye x... ops, x lah sampai zaman kan.. ketinggalan dek hari jep.. kekekeke... tp memg sengaja pown post lambat.. wat kelainan.. perasan !
mesty sume org happy sambut new year tahun ni kan, n for sure mcm2 azam yg korg tanamkan rite.. but b4 make a new azam, korg check lah balik, either azam thun lepas dah capai lom ... hehehehe....
For me, satu2 nye azam aku tahun lepas dah pown tercapai n really happy dgn pencapaian tu... so, this year pasang azam baru...

NAK KAWEN !!!. hehehehe

gatal nye... calon pown x de dah gatal nak kawen.. kekekeke...

mimpi je sume tu.. abiskan belajar baru pikir pasal kawen k.. full stop !


Okeyh, cite pasal tahun baru ni, kegembiraan aku bertambah2 bile dpt tahu yg aku dah dpt posting keje kat 99 sentosa perdana as assistant store manager...  aku kene start daftar diri kat situ on monday 31/12/2012...  nak kate happy uh memmg lah happy coz dah de kedai sendiri but tetibe uh rse sedyh plak.. yelah, sebelum ni ape2 je wat 6 org ngan abg2 n kakak2 training yg len.. tup2 kene wat sengsorg.. takut ade, sedyh ade, berdebar pown ade aw... huhuhuhu....

Tp aku yakin aku mampu wat.. as long as aku praktikkan ape yg kak lee thong ajar, insyaallah aku leyh wat,... so far, seminggu jadi ASM kat situ, memg cukup mengajar aku ngan kerenah staff, customer n memcam lagy lah.. tp kate org, x kenal maka x cinta.. so, aku try rapat lu ngan staff n cube ajak wat keje sme2... customer plak memg kite kene respect tp kalo dah melampau memg x lah aku nak respect kan.. huhuhuhu...





so, sepanjang seminggu kat situ, alhamdulillah semuanya bejalan ngan lancar n aku dapat handle sumenye dgn baik... hope keadaan ni aku terus kekal smpai bebila...n to abg reza, abg rais, abg wan, kak inas n emylia, gud luck kat outlet korg keyh... ade mase lapang kite jumlah nnty k.. hehehehe...

really miss that moent yg kite ber6 sme2 belajar, bergaduh, main, wat keje, gelak tawa... semua lah... tp skunk masing2 ade tanggungjawab sendiri so hope frendship yg terbina bermula dari seorg mt akan kekal selamanya... AMIN...

Wish me luck in order to handle my outlet !


6 comments:

en amar said...

Salam.masih krja kt 99 speedmart ke

Nur syuhadah Miskon said...

en amar : nop.. no longer at 99

SitiKhatijah said...

If u dont mind, boleh share x gaji masa jd asm tu??

Nur syuhadah Miskon said...

mase tu gaji RM2005 je basic.. tp campur kalo OT and public holiday mmg masyuk lah.. hehehe

orked said...

Hi sis. Nk tnye. Kalau dapat internship kt branch 99speedmart buat pe je ek? Kena tukar2 outlet jugak ke? :)

Nur syuhadah Miskon said...

orked : 99 x de offer internship dear